Bromfietsrijbewijs Alkmaar

In verband met aangescherpte regels door het CBR dienen kandidaten tegenwoordig de rijschool te machtigen voor het aanvragen van het theorie-examen, dit is om te voorkomen dat iemand jouw gegevens gebruikt en een theorie-examen reserveert zonder dat jij hiervan op de hoogte bent, of dit zonder jouw toestemming doet. Ons rijschoolnummer is: 3412A1, hiermee kun je ons als opleider machtigen om het theorie-examen voor je aan te vragen door in te loggen op mijncbr.nl middels jouw Digid en de machtiging af te geven.

Je mag vanaf 15,5 jaar je theorie voor de bromfiets / scooter halen. Bij ons doe je een theorieweekend op kantoor met aansluitend aan het theorie weekend een examen bij het CBR. De cursustijden zijn vrijdagmiddag van 15:30 uur tot 18:00 uur en zaterdag van 08:30 tot 16:00 uur. Je kunt ook zelfstudie doen, hiervoor hebben wij leermiddelen. Voordat je gaat lessen is het verplicht dat je het theoriecertificaat hebt en dat je 16 jaar bent.

Praktijklessen

1 lesuur van 60 minuten € 38,-
Praktijkexamen € 185,-

Zelfstudietheorie

Leerboek en 15 uur online examen training € 85,-
Pakket compleet, ebook, ebook oefenvragen en 7,5 uur examentraining € 65,-

Voordeelpakket

4 lesuren en examen nu € 305,-

Theorieweekend

Les, gratis examentraining online t.w.v. € 24,50, lunch en theorie-examen € 135,-

Compleet pakket
Theoriecursus inclusief theorieexamen met 4 uur bromfietsrijlessen en praktijkexamen

van € 476,00 nu voor € 410,00

Bromfiets Rijbewijs Rijles Brommerrijbewijs Alkmaar Brommer Rijschool

Eerstvolgende theoriecursus

Praktijkdagen met aansluitend examen, is in overleg na telefonisch contact 072 – 5400 800 of persoonlijk bij ons op kantoor, Opaalstraat 14.
Het kan zijn dat sommige data vol zijn en dit nog niet is bijgewerkt.

Lesdag ziet er als volgt uit
4 uur les met aansluitend het praktijkexamen in Alkmaar.

Bromfiets en/of Brommobiel
Voor zowel de bromfiets als de brommobiel moet je hetzelfde theorie-examen afleggen. Als je daarna slaagt voor je praktijkexamen bromfiets, mag je rijden met een snorfiets, bromfiets en brommobiel. Doe je een praktijkexamen brommobiel, dan mag je alleen in een brommobiel rijden. Wij geven helaas geen brommobielles, omdat hier vrijwel geen vraag naar is.

Voor meer informatie 072  5400 800 of mail info@vspaul.nl