Vrachtwagen met aanhanger CE

Iedereen die in het bezit is van een geldig Nederlands rijbewijs vrachtwagen C kan starten met rijlessen op de vrachtwagen met aanhanger CE. U heeft geen extra theorie nodig. Wij verzorgen naast losse lessen uiteraard ook spoed- en compactopleidingen, al vanaf 2 dagen. Onze vakbekwame instructeurs leiden u, met een cursus die bij u past, op tot een goede en veilige beroepschauffeur. Verkeersschool Paul verzorgt de opleiding voor het CE-rijbewijs met aanhanger. Het is ook mogelijk met een trekker/oplegger te lessen. De aanhangers zijn middenassers, een zogenaamde wipkar.

Een vooropleiding is niet noodzakelijk en er is geen aanvangsniveau

Vrachtwagen Aanhangwagen CE Opleiding Rijles Examen
Intest € 175,-  2 uur
Examen* € 485,-

het examen kan onbeperkt herkanst worden (niet kostenloos.)

(exclusief 21% btw) 

Voor het rijbewijs CE hoeft geen theorie examen gedaan te worden. Als u slaagt voor het examen mag u met een aanhangwagen en met een trailer de weg op. Tevens krijgt u bij dit rijbewijs E achter B, dit houdt in dat u met een zware aanhanger achter de personenauto mag rijden.

 

Spoedopleiding CE
Wanneer u in drie dagen uw vrachtwagen met aanhanger opleiding wil volgen met het praktijkexamen is dat geen probleem. Dit kan in overleg met u gepland worden.

 

Compactopleiding CE
Voor diegene waarvoor de spoedopleiding geen haalbare kaart is, bieden wij de compactopleiding. Net als bij de 3 daagse wordt voor dat men aan de opleiding begint eerst een intest afgenomen. Het verschil met de 3 daagse is het aantal lesuren en de indeling daarvan. Bij de compactopleiding begin je direct met de rijlessen en met aansluitend het praktijkexamen.

Voor meer informatie bel 072 – 5642000 of mail info@vspaul.nl