Vakbekwaamheid vrachtwagenchauffeurs / buschauffeurs

Wij geven naast de vakbekwaamheid voor de vrachtwagen en de bus/touringcar ook les voor de nascholing code 95 bij ons op kantoor te Alkmaar. Wij hebben het hoogste slagingspercentage van heel Noord-Holland voor zowel de theorie als voor de praktijk. Dus als u bij ons start bent u gegarandeerd van goed lesonderwijs en een snelle voortgang.

Onze theorielessen worden elke 1e week van de maand bij ons op kantoor in Alkmaar gegeven. Zodra het ene is afgerond starten we weer met een opvolgend onderdeel. Zodoende kan elke cursist snel instappen met de theoretische vakken en alles snel afronden.

Vakbekwaamheid vrachtwagenchauffeur
Als u voor de vrachtwagen praktijkexamen gaat doen moet u in het bezit zijn van de vakbekwaamheid RMV1-C. Er zijn drie deelcertificaten te weten RVM1 (Verkeer, Techniek lading en vervoerwetgeving) en VM2-C (voertuigtechniek en veilig lading vervoeren) met aansluitend VM3-C (Wet- en regelgeving, markt en beroepshouding).

Vakbekwaamheid buschauffeurs
Als u voor de bus praktijkexamen gaat doen moet u in het bezit zijn van de vakken RV1 (verkeer en techniek) en V2D (administratie personenvervoer) om deel te kunnen nemen aan het examen. Wanneer u het beroepsmatig gaat gebruiken heeft u ook V2D (study case) nodig.

Het deelcertificaat RV1 (verkeer en techniek). Deze cursus richt zich in hoofdzaak op de verkeerswetgeving, verkeersregels, voertuigeneisen, belading, de functies van de motor, het luchtremsysteem, het luchtveersysteem en het oplossen van eenvoudige pechgevallen. Het deelcertificaat V2D en V3D (administratie personenvervoer). Deze cursussen richten zich in hoofdzaak op alle benodigde vergunningen en vervoersdocumenten, de arbeidstijdenwet en Arbo regelgeving.

Voor meer informatie bel 072 – 5400 800 of mail info@vspaul.nl