Autorijbewijs / theorieweekend

Personenauto Rijbewijs Rijles Rijschool Alkmaar

In verband met aangescherpte regels door het CBR dienen kandidaten tegenwoordig de rijschool te machtigen voor het aanvragen van het theorie-examen, dit is om te voorkomen dat iemand jouw gegevens gebruikt en een theorie-examen reserveert zonder dat jij hiervan op de hoogte bent, of dit zonder jouw toestemming doet. Ons rijschoolnummer is: 3412A1, hiermee kun je ons als opleider machtigen om het theorie-examen voor je aan te vragen door in te loggen op mijncbr.nl middels jouw Digid en de machtiging af te geven.

Praktijk en/of simulatorlessen
Ben je 16 jaar dan mag je bij ons al beginnen op de simulator of 16,5 jaar met autorijlessen beginnen. Ook mag je al met je 16de theorie-examen doen. Wij verzorgen naast losse lessen ook spoed- en/of versnelde opleidingen. Dit is voor iedereen die in Alkmaar, Heerhugowaard, Langedijk, Heiloo, Bergen en Egmond, Schagen, Castricum, Limmen, Akersloot, Uitgeest, Heemskerk, Beverwijk of Schoorl woont. Voor de informatie over de simulator klik dan op de button “simulator”. Naast onze schakelauto’s geven we ook les op de automaat.

Binnen twee weken je rijbewijs! Of op maat!
Allereerst je theorie halen. Dat betekent dat je theorielessen bij ons kan volgen, of dit via zelfstudie doet. Wij hebben boeken te huur, maar ook online zijn boeken en examenvragen beschikbaar. We doen een intest van 2 uur, hier bekijken we hoe je rijdt en hoe snel je alles oppikt. Aan de hand van deze test wordt je ingedeeld voor een aantal dagen, met een minimum van 8 en een maximum van 10 dagen met aansluitend een praktijkexamen. De lestijden van je spoedopleiding kunnen variëren van 08:00 – 12:15 uur of van 13:00 – 17:15 uur. Je lest op doordeweekse dagen en zit alleen in de auto met de instructeur. Je kan deze opleiding ook verspreiden over een aantal weken. Het kan dus op “maat” worden gemaakt. Bijvoorbeeld je kan elke zaterdag en je hebt na de intest een 8 daagse opleiding, dan kan je 8 zaterdagen op de ochtend of middag van 4 uur lessen.

 

Prijzen losse lessen en examen
Rijles 60 minuten                             Vanaf  € 39
Examenaanvraag                                        € 235,00
Tussentijdsetoets                                        € 215,00
Eigen verklaring                                          € 39,30

Theorieweekend
Je mag vanaf 16 jaar theorie-examen doen. Dit certificaat blijft 1,5 jaar geldig. Wij geven elke eerste weekend van de  maand een theorieweekend. Hier wordt alle leerstof besproken en er worden veel examentrainingen gedaan. De cursus is op vrijdag van 15:30 – 18:00 uur en zaterdag van 08:30 tot 16:00 uur met verzorgde lunch en theorie-examenkaart twv 24,50. Aansluitend in die week theorie-examen bij het CBR in Alkmaar. Wanneer je niet bij ons lest mag je wel deelnemen aan het theorieweekend.

Theorieweekend is inclusief theorie-examen, gratis examentraining online t.w.v. € 24,50 en verzorgde lunch € 135

Aanmelden

Voor meer informatie bel 072 – 5400 800 of mail info@vspaul.nl