Taxiopleiding Alkmaar en Amsterdam

Inhoud van de opleiding
Het praktijkgedeelte van de curus is in onze auto en bestaat uit 2 x 2 uur les. Wanneer er meerdere cursisten zijn, wordt het gecombineerd. Hierdoor lest u meer, maar betaalt u 4 uur. Wij geven zowel in Alkmaar als Amsterdam les en tevens het praktijkexamen. Duur van de opleiidng is in overleg en kan in 1 week of in 3 weken. Langer kan uiteraard ook, maar het kan als een spoedopleiding.

 

Voor het theorie is het zelfstudie, tenzij we een groep kunnen formeren. Bij zelfstudie krijgt u van ons lesboek, 15 uur online examentraining. Tevans reserveren we een theorie-examen in overleg.

 

Examens
Er zijn twee examen een theoretische en een praktijkgedeelte. U hoeft niet eerst het theorie te hebben behaald, voordat de praktijk wordt afgenomen. Beiden examens worden afgenomen door het CBR.

Prijzen

Theorie zelfstudie€ 120,-Lesmateriaal en theorie-examen
4 uur praktijklessen€ 212,96,-
Praktijkexamen€ 313,30,-Verplicht aan CBR
Totaal€ 646,26,- incl. btw

Meer dan ‘even in een mooie wagen stappen en mensen van A naar B rijden’. Daar is een flinke dosis kennis voor nodig. Van de (verkeers)wet- en regelgeving bijvoorbeeld. Maar ook van het Nederlandse wegennet en over hoe zaken in het taxibedrijf geadministreerd worden. Daarnaast moet u weten hoe u dient op te treden bij verkeersongevallen, met wat voor soort klanten u te maken kunt krijgen en hoe u handelt bij conflictsituaties. Allemaal onderwerpen die aan de orde komen in de Basisopleiding Taxichauffeur.

Voor meer informatie bel 072 – 5400 800 of mail info@vspaul.nl