Taxiopleiding Alkmaar en Amsterdam

Inhoud van de opleiding
Het praktijkgedeelte van de curus is in onze auto en bestaat uit 2 x 2 uur les. Wanneer er meerdere cursisten zijn, wordt het gecombineerd. Hierdoor lest u meer, maar betaalt u 4 uur. Wij geven zowel in Alkmaar als Amsterdam les en tevens het praktijkexamen. Duur van de opleiding is in overleg en kan in 1 week of in 3 weken. Langer kan uiteraard ook, maar het kan als een spoedopleiding.

Een vooropleiding is niet noodzakelijk en er is geen aanvangsniveau

 

Voor het theorie is het zelfstudie, tenzij we een groep kunnen formeren. Bij zelfstudie krijgt u van ons lesboek, 7 uur online examentraining. Tevens reserveren we een theorie-examen in overleg.

 

Examens
Er zijn twee examen een theoretische en een praktijkgedeelte. U hoeft niet eerst het theorie te hebben behaald, voordat de praktijk wordt afgenomen. Beiden examens worden afgenomen door het CBR. (onbeperkt herkansen)

Het taxi examen kan onbeperkt herkanst worden

Prijzen

Theorie zelfstudie op aanvraag Lesmateriaal en theorie-examen
4 uur praktijklessen op aanvraag
Praktijkexamen op aanvraag Verplicht aan CBR
Totaal op aanvraag  incl. btw

Meer dan ‘even in een mooie wagen stappen en mensen van A naar B rijden’. Daar is een flinke dosis kennis voor nodig. Van de (verkeers)wet- en regelgeving bijvoorbeeld. Maar ook van het Nederlandse wegennet en over hoe zaken in het taxibedrijf geadministreerd worden. Daarnaast moet u weten hoe u dient op te treden bij verkeersongevallen, met wat voor soort klanten u te maken kunt krijgen en hoe u handelt bij conflictsituaties. Allemaal onderwerpen die aan de orde komen in de Basisopleiding Taxichauffeur.

Voor meer informatie bel 072 – 5642000 of mail info@vspaul.nl