Wie Is Verkeersschool Paul

Verkeersschool Paul BV is sinds 1959 een bekend gezicht in Alkmaar en heel Noord-Holland. Dat wij al meer dan 50 jaar rijopleidingen verzorgen moet toch vertrouwen geven. Verkeersschool Paul heeft een pakket aan code 95 cursussen ontwikkeld gecertificeerd door het CCV en bedoelt voor chauffeurs in het personen- en goederenvervoer.

Wij verzorgen alle rijopleidingen van auto, auto met aanhanger, bromfiets, motor, vrachtwagen, vrachtwagen met aanhanger, bus/touringcaren heftruck. Dit kan door middel van een spoedopleiding, compactopleiding of wekelijks lessen. Daarnaast geven wij ook theoriecursussen voor de bromfiets, auto, vrachtwagen, bus/touringcar en nascholing (code 95). Tevens hebben wij een simulator voor de auto. Wij zijn telefonisch bereikbaar en ons kantoor is altijd geopend op kantoortijden en op zaterdag. Als u zich persoonlijk aan wilt melden, kom dan gerust langs aan de Opaalstraat 14 te Alkmaar. Telefonisch aanmelden is mogelijk  via 072 – 5400 800.

  • Wij voldoen aan de eisen, die gesteld zijn aan de (voorlopige) certificering. Op grond daarvan heeft VTL ons het certificaat ‘(Voorlopig) gecertificeerd opleider Transport & Logistiek’ verstrekt. Via www.soobsubsidiepunt.nl kunt u SOOB-subsidie aanvragen voor diverse opleidingen.
    Wij ondersteunen u graag bij het aanvragen en indienen van het subsidiedossier.
  • Wanneer je een praktijkexamen of een theorie-examen aan wilt vragen kan dit alleen nog maar door middel van je DigiD. Alleen het theorie kunnen wij zonder DigiD voor je reserveren.

Alle regels over rijles met 16,5 jaar, het begeleid rijden