Wie zijn wij?

Verkeersschool Paul BV is sinds 1959 een bekend gezicht in Alkmaar en heel Noord-Holland. Dat wij al meer dan 50 jaar rijopleidingen verzorgen moet toch vertrouwen geven. Verkeersschool Paul heeft een pakket aan code 95 cursussen ontwikkeld gecertificeerd door het CCV en bedoelt voor chauffeurs in het personen- en goederenvervoer.

Vanaf 1 mei 2022 zijn wij samen gegaan met Hoekstra Opleidingen en Verkeersschool Konsum. De opleidingen worden vanaf nu uitgevoerd bij Hoekstra Opleidingen op de Pyrietstraat 4, 1812SC te Alkmaar

Wij verzorgen alle rijopleidingen van auto, auto met aanhanger, bromfiets, motor, vrachtwagen, vrachtwagen met aanhanger, bus/touringcar en heftruck. Dit kan door middel van een spoedopleiding, compactopleiding of wekelijks lessen. Daarnaast geven wij ook theoriecursussen voor de bromfiets, auto, vrachtwagen, bus/touringcar en nascholing (code 95). Tevens hebben wij een simulator voor de auto. Wij zijn telefonisch bereikbaar en ons kantoor is altijd geopend op kantoortijden en op zaterdag. Als u zich persoonlijk aan wilt melden, kom dan gerust langs aan de Pyrietstraat 4 te Alkmaar. Telefonisch aanmelden is mogelijk  via 072 – 564 2000.

  • Wij voldoen aan de eisen, die gesteld zijn aan de certificering. Op grond daarvan heeft VTL ons het certificaat  gecertificeerd opleider Transport & Logistiek’ verstrekt. Via www.soobsubsidiepunt.nl kunt u SOOB-subsidie aanvragen voor diverse opleidingen.
    Wij ondersteunen u graag bij het aanvragen en indienen van het subsidiedossier.
  • Wanneer je een praktijkexamen of een theorie-examen aan wilt vragen kan dit alleen nog maar door middel van je DigiD. Alleen het theorie kunnen wij zonder DigiD voor je reserveren.